Over energie-vergelijken.nl – Wie zijn wij

Over energie-vergelijken.nl

Energie-vergelijken.nl is een onafhankelijke en betrouwbare prijsvergelijkingswebsite voor energie. Energie-vergelijken.nl biedt u vele voordelen:

Overstaphulp per telefoon: 088 66 99 086

Voor al uw vragen over het vergelijken van energie biedt energie-vergelijken.nl een overstaphulp aan welke per telefoon bereikbaar is (088 66 99 086). De klantenservice hanteert de volgende openingstijden: maandag – vrijdag van 9:00 – 20:00. U kunt onze klantenservice ook bereiken via het contactformulier. Doorgaans beantwoorden we uw vraag binnen 48 uur.

100% onafhankelijk

Onze volledige service is ingericht om u optimaal te dienen. Energie

onafhankelijk energie vergelijken
-vergelijken.nl is 100% onafhankelijk, wat betekent dat geen enkele energieleverancier direct of indirect belang in ons heeft. Voor ons is er geen onderscheid tussen de ene energieleverancier en de andere. Energieleveranciers kunnen hun positie in de energievergelijker alleen beïnvloeden door hun tarieven of prijzen te wijzigen. Dit doen de meeste leveranciers dan ook regelmatig in de zin van een actietarief, waar u uiteindelijk van profiteert. Energie-vergelijken.nl ontvangt een eenmalige commissie van de leverancier. Door deze afsluitprovisie kan energie-vergelijken.nl haar service gratis aanbieden aan de consument. Daarnaast kunnen aanbieders geen banners plaatsen op onze website.

Volledig en correct

Energie-vergelijken.nl geeft een volledig en correct overzicht van het aanbod aan energieproducten. Het maken van een vergelijking verzekert u te kiezen voor het naar uw situatie best passende energieproduct van het moment. In de vergelijking worden alle energieleveranciers met een leveringsvergunning opgenomen.
Naast de volledigheid is onze vergelijker ook correct. In de energievergelijker kunt u filteren op bijvoorbeeld, groene of grijze stroom, looptijd van het contract en vaste of variabele energieprijs. Hierdoor vergelijkt u de juiste producten met elkaar en maakt u altijd de juiste keuze.

Gratis overstapservice

De dienstverlening van energie-vergelijken.nl is 100% gratis, ook worden er geen extra (overstap)kosten in rekening gebracht door de nieuwe energieleverancier. Daarnaast wordt uw oude energiecontract automatisch opgezegd door de nieuwe leverancier.

Extra actiekortingen via energie-vergelijken.nl

Energie-vergelijken.nl heeft een samenwerking met bijna alle energieleveranciers in Nederland, zoals Eneco, Nuon, Essent, Greenchoice, Oxxio, EnergieDirect en de Nederlandse Energie Maatschappij. De grote hoeveelheid energieleveranciers dat in ons resultatenoverzicht wordt weergegeven, maakt de vergelijking erg volledig en betrouwbaar. Doordat deze energieleveranciers partners zijn van energie-vergelijken.nl is het mogelijk om speciale actiekortingen aan te bieden, waardoor u extra kunt profiteren en het dus nog voordeliger wordt om over te stappen naar een nieuwe energieleverancier.

Laagste prijsgarantie

Energie-vergelijken.nl is continu op zoek is naar de laagste prijs en de hoogste korting. We sporen energieleveranciers aan om hun beste deal bij ons te plaatsen. Door deze zogenaamde actiekorting die speciaal via energie-vergelijken.nl worden aangeboden zijn we in staat de laagste prijsgarantie aan te bieden. Concreet betekent dit: indien u binnen een week hetzelfde energie-actiecontract (van dezelfde energieleverancier) ergens anders goedkoper terugvindt, dan betaalt energie-vergelijken.nl het verschil in actiekorting terug.

Binnen 2 klikken een volledig overzicht

Door de hoge gebruiksvriendelijkheid van onze energievergelijker heeft u binnen 2 klikken een volledig overzicht. Hierin staan alle energieproducten die momenteel voor uw persoonlijke situatie beschikbaar zijn, gerangschikt op basis van prijs. De vermelde energieprijs bevat alle kosten en is dus inclusief energiebelasting, leveringskosten, netwerkkosten en eventuele actiekorting.

Binnen 5 minuten overgestapt

Tijdens het vergelijken is de het maken van de juiste keuze erg gemakkelijk, mede door het gebruik van de filteroptie. Heeft u de geschikte energieleverancier gevonden? Klik op aanvragen, vul de aanvullende gegevens in en druk op ‘bevestigen’ om de overstap te realiseren. Dit proces kost u minder dan 5 minuten van uw tijd, zo gemakkelijk kan het zijn!

Oude energieleverancier wordt opgezegd

Zodra u de aanvraag heeft bevestigd hoeft u niets meer te doen. De oude energieleverancier wordt opgezegd door de nieuwe leverancier.