Energie besparen – bespaar nu op uw energiekosten

Energie besparen – bespaar nu op uw energiekosten

Er zijn verschillende redenen om de energieprijzen van energieleveranciers te vergelijken:

energie besparen

Besparen op uw energiekosten

  • Ontevredenheid over de service of prijzen van uw huidige energieleverancier
  • Overstappen naar groene energie
  • Verhuizing

Ga naar de energievergelijker om te ondervinden wat u kunt besparen op energie.

Fors besparen op energiekosten

Sinds de liberalisering van de energiemarkt kunt u fors besparen op uw energierekening. Voor een gemiddeld huishouden kan de besparing oplopen tot € 700,-. Huishoudens met een hoger dan gemiddeld energie verbruik besparen nog meer. Ongeveer 60% van de Nederlanders is momenteel nog niet overgestapt en zit nog bij de traditionele (regionale) energieleverancier.

Extra besparen door speciale actietarieven

Om boven in het resultaat van onze vergelijker terecht te komen hanteren energieleveranciers speciale actietarieven. Deze actietarieven worden regelmatig aangepast, verschillen per leverancier en zijn exclusief verkrijgbaar via energie-vergelijken.nl. Kijk daarom direct welke actiekortingen momenteel voor u van toepassing zijn.

Ontevredenheid over de service

Bent u ontevreden over uw huidige energieleverancier? Staat de klantenservice u niet voldoende te woord, of zijn ze slecht bereikbaar. Energie-vergelijken.nl heeft een vriendelijke en behulpzame klantenservice die u 5 dagen per week van 9:00 – 20:00 te woord staat en antwoord geeft op al uw energievragen.

Overstappen op groene energie

U kunt zelf eenvoudig overstappen op groene energie. Onze energievergelijker laat u alle groene producten zien. Zodra u besluit over te stappen op een groene energieleverancier regelt de nieuwe energieleverancier de afmelding bij uw oude grijze leverancier.

Verhuizing

Ook een verhuizing kan er toe leiden dat u een overstap naar een nieuwe energieleverancier overweegt. Bij het verhuizen is het belangrijk dat u rekening houdt met een verwerkingstijd om de overstap te af te wikkelen en dat u hoogstwaarschijnlijk te maken heeft met een opzegtermijn van één maand van het oude energiecontract. Daarnaast dient u het contract bij de oude leverancier zelf op te zeggen