Oxxio tarieven – onafhankelijk Oxxio energie tarieven vergelijken

Oxxio energie logoOxxio tarieven – onafhankelijk Oxxio energie tarieven vergelijken

Op energie-vergelijken.nl kunt u energieprijzen van Oxxio vergelijken met alle andere energieleveranciers. Door energieprijzen te vergelijken en vervolgens de goedkoopste energie overeenkomst te kiezen kunt u honderden euro’s besparen.

Actiekortingen

Energieleveranciers willen graag een goede positie in het vergelijkingsresultaat van energie-vergelijken.nl hebben. Zij geven daarom via energie-vergelijken.nl vaak nog een extra actiekorting op hun laagste tarieven. Oxxio maakt gebruik van deze actiekortingen. Kijk in de energievergelijker welke actieproducten Oxxio op het moment biedt.

Over Oxxio

Oxxio is ‘de slimme energieleverancier van groene stroom en gas’, opgericht in 2000. Inmiddels zijn ze de vierde energieleverancier van Nederland. Sinds 2005 hebben ze de kracht van het Britse energiebedrijf Centrica achter zich, één van de grootste energieleveranciers van Europa. Begin 2008 is het bedrijf gestart met de bouw van een eigen elektriciteitscentrale in Rotterdam, zo zijn ze vanaf 2010 naast energieleverancier ook energieproducent. Het bedrijf is gevestigd in Hilversum en heeft circa 170 medewerkers.

De voordelen van Oxxio

  • Altijd zeer scherpe tarieven voor stroom en gas.
  • Bij vaste tarieven, gegarandeerd geen prijsstijgingen.
  • 100% groene stroom.
  • Goede service.
  • Slimme producten die u helpen te besparen, zoals de slimme meter.
  • Geen risico’s: drie maanden vrijblijvend op de proef.
  • Oxxio regelt uw overstap.

Oxxio vergelijken met andere energieleveranciers

Energieprijzen Oxxio vergelijken

Contactgegevens Oxxio

Adres:
Marathon 5
1213 PC Hilversum

Telefoon: 0800-1401
Openingstijden: 8:30 – 18:00

Oxxio is aangesloten bij het zgn. CCP. Lopende contracten bij andere leveranciers worden dan gecontroleerd, en de nieuwe aanbieder mag deze PAS opzeggen en switchen op het moment dat het contract afloopt. Boetes vanwege contractbreuk worden dan ook voorkomen.Essent past het leveranciersmodel toe. Er is een onderlinge afspraak met de netbeheerder. U betaalt aan uw energieleverancier zowel voor de energie zelf als voor de kosten voor het transport van de elektriciteit of het gas. U ontvangt dus één rekening.