E.on tarieven – onafhankelijk Eon energie tarieven vergelijken

eon energie logoE.on tarieven – onafhankelijk Eon energie tarieven vergelijken

Op energie-vergelijken.nl kunt u energieprijzen van E.ON vergelijken met alle andere energieleveranciers. Door energieprijzen van E.ON te vergelijken en vervolgens de goedkoopste energie overeenkomst te kiezen kunt u honderden euro’s besparen.

Eon: actiekortingen

Energieleveranciers willen graag een goede positie in het vergelijkingsresultaat van energie-vergelijken.nl hebben. Zij geven daarom via energie-vergelijken.nl vaak nog een extra actiekorting op hun laagste tarieven. Eon maakt momenteel gebruik van deze actiekortingen. Kijk in de energie vergelijker welke actieproducten E.ON momenteel heeft.

Over Eon

E.ON Benelux is onderdeel van het Duitse E.ON Energie AG, een energieproducent en leveringsbedrijf dat wereldwijd ruim 30 miljoen klanten bedient. E.ON is Europa’s grootste energieleverancier. We zorgen voor een veilige en toekomstgerichte productie en levering van elektriciteit en gas voor de zakelijke en particuliere markt.

Energieprijzen Eon vergelijken

Contactgegevens Eon

Adres:
Dr. Holtroplaan 2-28
5652 XR Eindhoven

Telefoon: 0900-0601
Openingstijden: 08:00 – 21:00

Bij een overstap zegt E.ON de overeenkomst bij de huidige energieleverancier op. E.ON zorgt ervoor dat er direct geprofiteerd kan worden van het contract. Op de aanvraagpagina is er geen mogelijkheid tot het invullen van een startdatum (alleen een verhuisdatum als er sprake is van een verhuizing). . E.ON vergoedt een eventuele hieruit voortvloeiende opzegvergoeding. Vanuit de overheid mag een leverancier aan een consument of kleinzakelijke klant wettelijk een opzegvergoeding tot € 350 opleggen. Dit is afhankelijk van de resterende looptijd van uw contract en eventueel ontvangen welkomstpremies en/of cadeaus. E.ON vergoedt de daadwerkelijk volgens de geldende regels in rekening gebrachte opzegvergoeding met een maximum van € 350.