Electrabel tarieven – Electrabel energie tarieven vergelijken

Electrabel tarieven – Electrabel energie tarieven vergelijken

Electrabel energie logo

Op energie-vergelijken.nl kunt u energieprijzen van Electrabel vergelijken met alle andere energieleveranciers. Door energieprijzen van deze maatschappij te vergelijken en vervolgens de goedkoopste energie overeenkomst te kiezen kunt u honderden euro’s besparen.

Nog geen actietarieven

Energieleveranciers willen graag een goede positie in het vergelijkingsresultaat van energie-vergelijken.nl hebben. Zij geven daarom via ons vaak nog een extra actiekorting op hun laagste tarieven. Helaas heeft Electrabel momenteel nog geen actietarieven. De leveranciers die op dit moment wel actiekortingen hanteren kunt u vinden in onze energie vergelijker.

Over Electrabel

Electrabel Nederland is onderdeel van de mondiale GDF SUEZ Groep. Als grootste producent van elektriciteit in Nederland, leveren we aan zowel de zakelijke markt als aan particulieren. Ruim 1200 medewerkers zijn dagelijks actief om klanten op maat te bedienen. Van technici in de centrales, tot IT’ers, HR- en Sales-medewerkers.

Energieprijzen Electrabel vergelijken

Contactgegevens Electrabel

Adres:
De Vos van Steenwijklaan 73
7902 NP Hoogeveen
Website

Electrabel is aangesloten bij het Contract Controle Protocol (CCP). Lopende contracten bij andere leveranciers worden dan gecontroleerd, en de nieuwe aanbieder mag deze pas opzeggen en switchen op het moment dat het contract afloopt. Boetes vanwege contractbreuk worden dan ook voorkomen. Electrabel past het leveranciersmodel toe. Er is een onderlinge afspraak met de netbeheerder. De kosten voor zowel de levering als het transport van elektriciteit en/of gas worden aan de energie leverancier betaald. De leverancier stuurt dus één rekening.